“Postajući svetim duhom kršten – kršćanin II”, Sv. Lare Lućin

Digitalnu knjigu “Postajući svetim duhom kršten – kršćanin II”, Sv. Lare Lućin, predstaviti ćemo vam uz pomoć najave knjige:

Postajući svetim duhom kršten – kršćanin

Željela bih da moja knjiga bude uvijek besplatna na internetu, tako ako je netko i odluči tiskati, bude besplatna i da se ne profitira na račun knjige. Knjiga je namijenjena čovječanstvu i meni je najvažnije da bude čitana. Da se previše ne ispravlja i ne nadodaju slična značenja određene riječi jer sve su riječi odmjerene s razlogom i presuđeno da bude tako napisano.

Ovom knjigom ja dijelim svoje misli i poglede s čovječanstvom, u vjeri da je Gospodin Bog želio na taj način obrazovati mene, a i one koje on izabere da dok čitaju budu unaprijeđeni kao što sam i ja bila unaprijeđena.

Neki će vjerojatno biti moji istomišljenici, jer Gospodin Bog ne govori samo meni već i drugim ljudima. Tako oni mogu gledati na određene načine, na određene teme, onako kako je meni pokazano. I napredovati s vremenom kao što sam napredovala i ja.

Bilo u kratko vrijeme ili tokom cijelog života. Jer ovo je ono što piše u Otkrivenju i treba se ponovo propovijedati, tako ja znam da ovo što čuju rijetki da će čuti oni koji budu dočekali Gospodina Krista kad dođe da ostane na zemlji svatko u svojoj punini.

Sv. Lara Lućin

Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: http://www.digitalne-knjige.com/lucin5.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu www.digitalne-knjige.com, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com/

Related posts